Novosti

E-ucionica

01.09.2017.
Dostupna e-ucionica Psihosocijalna podrška zrtvama nasilja u obitelji i drugim oblicima rodno utemeljenog nasilja
 

Zelimo vas informirati o dostupnosti e-ucionice koja se sastoji od tri modula: Osnovno o nasilju u obitelji i drugim oblicima rodno utemeljenog nasilja, Kako odgovoriti i ponuditi podršku zrtve nasilja i Prava zrtava i razliciti oblici pomoci. Materijali su namijenjeni osobama koje rade na mjestima koje mogu biti prve tocke kontakta za zrtve nasilja u obitelji i drugih vrsta rodno utemeljenog nasilja. Slobodno proslijedite informacije svima za koje smatrate da bi bili zainteresirani za edukaciju. E-ucionica je kreirana u okviru projekta "PRVE - Izgradnja kapaciteta za prve tocke kontakta za zrtve obiteljskog i drugih oblika rodno utemeljenog nasilja" sufinanciranog od strane EU Programa prava, jednakost i drzavljanstvo (REC). Više informacija o projektu i aktivnostima mozete naci http://www.firstaction.eu/?lang=hr.
E-ucionici mozete pristupiti putem www.spletno-ucenje.com. Potrebna je registracija za pristup materijalima, što je brzo i jednostavno:
1. Kliknite na ‘Nemate još lozinku‘
2. Ispunite obrazac
3. Korisniicko ime moze biti adresa e-pošte s kojom se registrirate. Sami definirate lozinku. Konacno, morate unijeti promotivni kôd: first_cro
4. Nakon što kliknete na vezu za potvrdu koju cete primiti mailom, mozete pristupiti materijalima u e-ucionici.
Na internetskoj stranici Centra za zene zrtve rata - ROSA (http://www.czzzr.hr/publikacije.php) dostupan je i prirucnik Psihosocijalna podrška za zrtve nasilja u obitelji i drugih oblika rodno utemeljenog nasilja.
Za sve dodatne informacije i pitanja ili ukoliko imate problema s pristupom e-ucionici slobodno nam se obratite.

  Centar za zene zrtve rata - ROSA
  Tel/fax: ++385 1 4551 142
  E mail: cenzena@zamir.net

› arhiva novosti